Wok-ul din fontă este indispensabil în bucătărie, pentru iubitorii de bucătărie asiatică și arome exotice. Această tigaie rotunjită și adâncă are câteva avantaje care o fac cea mai folosită tigaie din Asia: distribuie căldura uniform și eficient, asigură gătitul fast-food și necesită mult mai puțin ulei pentru prăjire.

Forma rotundă a wok-ului permite ingredientelor să se miște ușor pentru a evita arderea atunci când gătiți la temperaturi foarte ridicate. Gătitul la wok din fontă (tuci) este potrivit pentru carne, pește și legume. Deoarece procesul de gătit este foarte rapid, are calitatea specială de a păstra intacte vitaminele din alimente.

Pentru prăjire, asigurați-vă că folositi un ulei cu punctul de fum ridicat și gătiți la cea mai mare temperatură posibilă; tăiați alimentele în fâșii subțiri și gătiți-le câteva minute până când se pătrund, dar textura este încă fermă.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.