Despre Turnătoria MAE

La MAE turnăm fonta de peste 20 de ani

MAE este numele echipei noastre de muncitori profesioniști în turnătorie.

Am decis să menținem cu orice cost activitatea vie, utilă și adaptată la vremuri.

Deși am învățat meserie într-o lume care nu mai există, continuăm tradiția într-o hală care mai are încă un cubilou de topire cu cocs și forme manuale de pământ. Știm că dacă ne ținem de treabă cinstit și cu răbdare, va fi mereu nevoie de produsele noastre. Parte dintre noi am plecat, parte ne-am întors aici, unde simțim că ne e rostul.

Fiecare produs trece prin mâinile noastre şi este unic.

Ne mândrim că vă putem oferi plite de fontă groase şi rezistente, uşi de sobă practice şi eficiente, frontoane de şemineu frumoase şi funcţionale. Ramele noastre de canal trec cu succes testul timpului.

Ne bucurăm când clienţii ne caută şi ne povestesc despre gustul minunat al bucatelor facute în vase de fontă. Recunoaştem picioarele noastre de bancă în parcuri din toată ţara.

Vă mulţumim că ne permiteţi să facem produse trainice şi frumoase, la un preţ corect, fabricate în România, la Iaşi.

Toate produsele

Turnătoria MAE este reprezentant exclusiv SYTON Ucraina

Turnătoria MAE este reprezentant exclusiv SYTON Ucraina, împreună cu care dezvoltăm produse inovative din fontă, dedicate vieții moderne în centrul și estul Europei.

Veți găsi o ofertă completă de vase și accesorii pe care le-am selectat atent și pentru care garantăm eficiența, puritatea materialului si rezistența îndelungată.

Turnătoria MAE Iași este mereu deschisă la vizite

Va așteptăm cu drag la Iași, unde veți putea vedea formarea și turnarea instrumentelor din fontă și mai ales povestea oamenilor care le produc și folosesc.