SYTON Ucraina

Turnătoria MAE este reprezentant exclusiv SYTON Ucraina

Turnătoria MAE este reprezentant exclusiv SYTON Ucraina, împreună cu care dezvoltăm produse inovative din fontă, dedicate vieții moderne în centrul și estul Europei.

Veți găsi o ofertă completă de vase și accesorii pe care le-am selectat atent și pentru care garantăm eficiența, puritatea materialului și rezistența îndelungată.

Institutul de cercetare ucrainean SYTON, o fabrică cu mare tradiție în turnarea de precizie a vaselor din fontă pentru bucătăria contemporană.

Institutul de cercetare și dezvoltare SYTON a fost înființat în 1992. Este un exemplu de nouă generație de întreprinderi de producție și tehnică din Dnipro, centrul industrial al Ucrainei.

Dnipro de astăzi este un centru multifuncțional. Este un centru industrial, un centru logistic de transport al diferitelor regiuni ale Ucrainei, un centru de aglomerare a orașelor etc.

Populația orașului: 1,1 milioane de locuitori. Suprafață: 37,9 hectare.

Orașul s-a format și dezvoltat ca loc de concentrare a ramurilor de bază ale industriei grele precum industria metalurgică, construcțiile de mașini, industria combustibilului și industria chimică. Este cunoscut ca un centru al industriei metalurgice feroase de 100 de ani.

SYTON a fost înființată ca o întreprindere care vizează dezvoltarea și implementarea tehnologiilor avansate în metalurgie.

În decembrie 1997 SYTON a deschis propria fabrică axată pe producția de fontă și producția de piese de schimb pentru industria extractivă. Acesta a fost punctul de plecare al dezvoltării întreprinderii și al experienței acumulate. În anul 2000 producția de fontă a fost reorientată pe ustensile de bucătărie.

În prezent, Institutul de cercetare și producție SYTON este unul dintre cei mai importanți producători de ustensile de bucătărie din fontă din CSI. Gama sa acoperă 200 de produse de vase de gătit.

Personalul fabricii SYTON este format din profesioniști cu înaltă calificare. Bazându-se pe experiența de cercetare în domeniul metalurgic, la fabrica de vase din fontă SYTON procesele de producție sunt supravegheate și controlate amănunțit, echipamentele și tehnologiile se proiectează și implementează în fabrică pentru a putea realiza și garanta produse de înaltă calitate.

În 2008 a fost deschisă o nouă secție de producție, unde se produc ustensile de bucătărie emailate.

Descoperirile tehnologice brevetate ca invenții sunt implementate în această secție. Brevetele SYTON oferă produse prietenoase cu natura și rezistente la rugină.

Produsele SYTON sunt foarte căutate nu numai în Ucraina, ci și în alte țări: Lituania, Letonia, Estonia, Belarus, Canada, Germania, Kazahstan, Moldova, România.