Suport comenzi 0753607998Politica retur produse

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. 

Va stam la dispozitie telefonic (0232231909) si pe email (info@maefonta.ro, alex@maefonta.ro) cu informatii legate de utilizarea produselor.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Ne dorim sa fiti multumit mereu de seviciile noastre. Daca ati decis returnarea unui, produs, acesta va fi inlocuit cu acelasi produs, alt produs, sau vi se ramburseaza integral suma achitata in contul indicat de dvs., fara intrebari suplimentare. Returul se poate face oricand in perioada de garantie, pentru produse cu defecte de fabricatie.Nu putem rambursa costurile de transport.

Pentru orice retur, este necesar sa se indeplineasca urmatorii pasi:

1. Notificarea de retur se trimite pe adresa info@maefonta.ro sau alex@maefonta.ro in maxim 14 zile lucratoare de la receptia produsului. In cazul unei promotii comerciale cu alt termen decat 14 zile, va rog sa specificati aceasta.

2. Va rugam sa specificati motivul returului si preferinta dvs. personala (inlocuire, rambursare). In cazul in care doriti rambursarea, va rugam sa specificati IBAN.

3. Produsul se livreaza in ambalajul initial si este insotit de factura, document de transport, instructiuni si alte elemente cu care a fost livrat initial. Daca nu mai identificati aceste acte, facem tot posibilul si le gasim impreuna in baza de tranzactii.

4. In cazul in care produsul a fost folosit, va rugam sa il curatati/spalati si sa il returnati in cea mai buna forma posibila.

Administratorul Turnătoria de fontă MAE (www.turnatoriefonta.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.