10 motive să îți cumperi chiar acum un aragaz pe lemne ECOZOOM

Deși pare ciudat, în România sunt puține sobe de gătit pe lemne care să fie și portabile, și eficiente. Motivul poate fi faptul că nu ne-au lipsit niciodată lemnele. Tradițional s-a gătit pe sobe tip cizmă și pe vetre deschise, direct de-asupra focului.

Abia recent am înțeles că lemnul este o resursă prețioasă și că devine din ce în ce mai dificil să faci un foc în natură. Focul a devenit un lux, care necesită zone speciale, atenție deosebită și care nu mai e disponibil oricui și nici oricând. De la un fapt firesc, focul familiei, focul vetrei, focul de zi cu zi s-a transformat în fâsâiala flăcării albastre a buteliei sau a aragazului din bucătărie.

Focul a fost înlocuit de televizor. Șemineele sunt un accesoriu rar. Modernitatea ne-a furat bucuria cea mai simplă, aceea de a aprinde flacăra, de a mirosi lemnul. Focul este terapeutic și îți explicăm mai jos de ce necesar să te bucuri zilnic de el. E simplu.

Îți oferim 10 motive să te bucuri de foc, folosind soba rachetă EcoZoom inox.

blank

1. Combustibil gratuit. Nu mai cari lemne.

Vei putea folosi orice biomasă uscată. Conuri, crengi căzute, resturi de la curățarea viei și pomilor, resturi agricole. Ai combustibil la picioarele tale, oriunde.

2. Ardere eficientă și controlată. Fără fum în ochi.

Vatra de foc EcoZoom este izolată cu fibră ceramică, aceasta înseamnă că temperatura de ardere este mult crescută față de focul obișnuit în aer liber. Arderea este mai eficientă, fără gaze nearse, adică fum. Nu-ți vei deranja nici familia, nici vecinii de camping.

3. Portabilă și rezistentă. 6kg O iei cu tine peste tot.

Depozitează soba EcoZoom INOX în portbagaj, pe terasă, în bucătăria ta de vară. Cu geanta pentru transport și depozitare este simplu să transporți și să depozitezi Soba pe lemne EcoZoom!

4. Oțel, fontă, ceramică / fibră ceramică. Materiale durabile.

Spre deosebire de arzatoarele portabile pe gaz, fragile și consumatoare de butelii, soba rachetă EcoZoom INOX este construită din materiale durabile. Construcția este robustă, gândită pentru 3 ani de exploatare.

5. Stabilă, nu se încinge. Gătești fără frică că te arzi.

La o simplă căutare, vei găsi pe net o varietate de arzătoare sudate. Fii atent, acestea se încing la roșu, ceea ce poate fi periculos pentru ține sau pentru copiii tăi. Cu EcoZoom e simplu, vatra de foc este izolată. Cămașa exterioară de oțel se va încălzi puțin în folosire îndelungată, dar nu atât de tare cât să provoace arsuri. De fapt, dacă gătești sub o oră, vei putea atinge suprafața fără frică. Contrucția este stabilă și poate susține vase grele, cum ar fi ceaunele de de 10l. Suportul de fontă pentru vase are o formă specială care îți permite să folosești orice fel de vas, cu fund bombat sau drept.

6. Profesională . Gătești pentru 6 oameni. 1kg de lemne fierb 5l de apă în 28 de minute.

Nu te lăsa păcălit de dimensiunile reduse ale sobei tale EcoZoom. Folosește un vas sub presiune de 10 l și vei vedea că poți găti foarte repede pentru familia și grupul tău de prieteni. Poți să ne crezi pe cuvânt, vor fi încântați. EcoZoom este puternică și eficientă.

7. Prietenoasă cu copiii. Învață-i cum să folosească focul în siguranță.

Sunt puțini copiii care mai știu să aprindă un foc și asta este normal. Cu EcoZoom ai posibilitatea să le arăți copiilor tăi cum să aprindă un foc de lemne sigur. Vei vedea că sunt fericiți, toți copii sunt bucuroși să vadă flacăra cum dansează, să amestece în jar, să fiarbă apă pentru un ceai sau să facă popcorn. Focul este magic pentru copii și e datoria ta să le creezi condiții să se joace cu focul în siguranță. Vezi aici mai multe despre foc pe EcoZoom.

blank

8. Utilizează minimul de resurse locale, regenerabile. Fără butelii, furtune, fără costuri, fără deșeuri.

E important să devenim conștienți de amprenta noastră. Folosește arzătorul EcoZoom și vei fi surprins să afli că ai nevoie de 4 conuri de brad ca să faci o cafea. Sau că poți folosi 3 crenguțe, groase cât degetul mare și lungi de 30 de cm, pentru un grătar de 2 persoane. Este aproape incredibil ce puțin combustibil vei folosi și asta e important. Gata cu căutatul lemnelor în pădure, e suficientă o crenguță uscată din primul pom de lângă tine Încurajăm toaletarea pomilor și niciodată tăierea lor pentru combustibil. Cum ar fi dacă toată lumea ar folosi EcoZoom INOX în pădure, în concediu, pe plajă? Fără butelii, fără vetre de foc abandonate neglijent, fără incendii.

9. Construită de profesioniști cu peste 20 de ani experiență. Nu te joci sau experimentezi, mergi la sigur.

Trebuie să știi că EcoZoom s-a născut din eforturi de cercetare și experimente în condiții grele, acolo unde oamenii nu au acces la gaz sau lemne. Cu un design optimizat, cu un minim de componente, gândit să reziste ani de folosire, este compled diferit de orice ai mai încercat. EcoZoom s-a născut în institutul de cercetare Aprovecho, renumit pentru experiență în arzătoare pe lemne eficiente.

10. Un preț corect, care se amortizează mai repede decât te aștepți.

OK, știm că prețul arzătorului EcoZoom nu este cel mai mic, mai ales dacă ești obișnuit cu jucăriile din tablă și butelii de unică folosință care se termină când ți-e lumea mai dragă. Prețul EcoZoom acoperă materiale de cea mai bună calitate.

Bucură-te de o tehnologie gândită să reziste, care folosește combustibil gratuit, prietenoasă în lucru și spectaculoasă în rezultate.

Îți recomandăm Setul aragaz pe lemne EcoZoom INOX, care conține soba pe lemne EcoZoom cu cele două grătare, recuperatorul de căldură și geanta pentru transport și depozitare.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.